Orienteringsklubben af 1963 - Vordingborg Top graphicsOplysninger om O-63
Formand: Troels Lassen, Nygårdsvej 1, 4760 Vordingborg, trohlas@hotmail.com tlf. 4236 1325
Kasserer: Lis Noes, Dyrehaven 26, 4760 Vordingborg, Noes@nyraad.net tlf. 2148 3178
Kontonummer: reg. 1551 konto 4058690
CVR nr. 29901163

Præsentation af O-63

I Vordingborg hedder klubben Orienteringsklubben af 1963 i daglig tale kaldet O-63. Klubben har ca. 60 medlemmer. Den har sit eget klublokale på Vintersbølle Skole.

Det daglige

Vi løbetræner hver torsdag aften kl 18.30, normalt fra skolen. I vinterhalvåret sætter vi en gang imellem poster op i Nyråd. I sommerhalvåret starter vi normalt også fra skolen, men mindst en gang om måneden er der lavet et rigtigt orienteringsløb i en af vores nærskove (Vintersbølle, Kirkeskoven-Oringe, Kulsbjerg, Store og Lille Fredskov, Troldebjerg). Ved disse løb er der 3-4 baner af forskellig længde og sværhedsgrad at vælge imellem.

Andre løb

Vi har en del samarbejde med orienteringsklubberne på Lolland-Falster og i Næstved. De kommer og deltager i vores orienteringsløb, og vi kører til deres løb, så på den måde er der i sommerhalvåret altid mulighed for at løbe mindst et orienteringsløb hver uge på hverdagsaftner. I vinterhalvåret samarbejder vi også med klubberne i Vestsjælland om at lave løb om søndagen forskellige steder på Syd- og Vestsjælland.

Konkurrencer

I løbet af året er der mulighed for at deltage i orienteringsstævner, hvor man konkurrerer med løbere fra andre klubber. Til disse stævner løber man som regel mod nogen på ens egen alder, af samme køn og med tilsvarende orienteringskunnen. Klubben deltager også i en divisionsturnering. For tiden er vi i 6. division. Udover disse løb arrangeres der flerdagesløb i påsken og om sommeren  (ofte i Jylland).

Klubblad

Klubben udgiver sit eget blad O-63'eren 2-3 gange om året. Her er der bl.a. oplysninger om træningsløb og konkurrenceløb. DOF udgiver Orientering.dk, som man får tilsendt som aktivt medlem.

Medlemskab

Du er velkommen til at deltage i vores træningsløb nogle gange, før du eventuelt melder dig ind i klubben. Et medlemskab af klubben koster for et år 200 kr. for juniorer, 350 kr. for seniorer og 700 kr. for familier.

Henvendelse om medlemskab rettes til klubbens formand eller kassereren.

Løbsdeltagelse
Prisen for deltagelse i løb, hvor der skal bruges kort, varierer fra 10 kr. og op til 40 kr. (afhængig af alder og løbstype). Dog betales der ikke for træningsløb på klubbens egne  kort.