Orienteringsklubben af 1963 - Vordingborg Top graphics

 
Find Vej i
 

På denne side kan du finde information om de ”Find vej i” arrangementer og områder med ”Faste poster”, som findes i Vordingborg Kommune.

Projekterne Find vej i og Faste poster er opstået som et samarbejde mellem Dansk Orienteringsforbund, Naturstyrelsen, Friluftsrådet og Danmarks Idræts Forbund.

Projekterne skal gøre det lettere for alle at dyrke orientering. På denne side kan du nedenfor finde link til kortene.

Du er altid velkommen til at kontakte klubbens formand eller en anden person fra bestyrelsen. Navne og adresser finder du på hjemmesiden.

God tur.

 

Vordingborg
O-63 har i samarbejde med Lokalhistorisk Arkiv lavet en historisk rute gennem Vordingborg. Turen går forbi 15 historiske steder og har man lyst, kan man dyste i en lille quiz undervejs.

Hent turfolder
Vordingborg på findveji.dk
Link til Vordingborg Lokalhistoriske arkiv
 

 
Klinteskoven
Find vej i Klinteskoven er en anderledes tur i skoven. Med kortet kan du trygt gå på opdagelse i den smukke natur og finde poster. Der er udar-bejdet 3 baneforslag, som findes i turfolderen.

Hent turfolder
Klinteskoven på findveji.dk
Link til Geocenter Møn

 
Oringe-Trellemarken
O-63 har i samarbejde med Vordingborg Kommune og Region Sjælland, som ejere af henholdsvis Trellemarken og Oringe opsat 20 faste poster i området. Posternes placering fremgår af kortet. Der kan tegnes baner af forskellig længde og sværhedsgrad på kortet, som kan fotokopieres til undervisningsbrug. Der er startposter både på Oringe og Trellemarken.

Hent kort A3
Hent kort A4
Hent turfolder
Oringe-Trellemark på findveji.dk
Læs om Oringe på Lokalarkivet Vordingborg
 

Vintersbølle Skov
O-63 har i samarbejde med Vordingborg Kommune opsat 20 faste poster i skoven. Der er to startsteder ved henholdsvis Vintersbølle Strand og Vintersbølle Skole, men du kan starte, hvor du vil.

Hent kort
Hent turfolder

Prøv også vores quiz ruter
Kort til mobilquiz Vintersbølle Skole
Link til start af mobilquiz Vintersbølle Skole

Kort til mobilquiz Vintersbølle Strand
Link til mobilquiz Vintersbølle Strand

 
Gå på opdagelse på den landsdækkende findveji.dk  hjemmeside og
find nyheder på Facebook